Passes petites

Sempre igual: acabo les feines però no trobo el moment de penjar-les al bloc. Igual que les bossetes, les vaig acabar ja fa setmanes però les penjo ara. Són les primeres sabatetes-botetes. No tenia ni idea i vaig trobar un patró a la revista de Katia d'hivern i el resultat no està malament. Pel nadó, que encara no sabem si serà nen o nena - serà la sorpresa d'aquest mes - ja he començat a fer robeta. Bé, de fet un jersei que he de muntar i ara n'estic fent un altre per quan tindrà uns 6 mesos, que serà hivern altra vegada. De moment penjo la foto de les botetes:

Aquestes són sabates de les clàssiques però a la revista de Lanas Sttop d'aquest hivern i a Ravelry he trobat alguns patrons més originals.

També he començat a fer la manteta de patchwork pel fill d'una amiga que naixerà a l'abril. I aquí us ensenyo les teles encara que la llum no fa justícia als colors que tenen:

El patró el penjaré quan l'acabi per si de cas el modifiqués. La manteta consta de més d'un centenar de quadrats fets amb aquestes teles i que després venen emmarcats amb una tela marró fosc, com el revés de la manta. De moment tot just he començat i estic a la fase de cosir quadrats. No sé tampoc què trigaré perquè és el primer treball de patchwork que faig i, a més, amb el cansament que porto entre feina i embaràs només arribo a a fer alguna cosa els caps de setmana.

Bossetes de ganxet

El temps passa volant i en aquest últim mes i mig han passat moltes coses. De fet vaig acabar les bossetes de ganxet la primera quinzena de gener però no he tingut forces per asseure'm davant d'un ordinador a fer ni una entrada al blog. I és que la gran novetat és que estic embarassada i he tingut alguns problemes de salut que m'han fet posar l'atenció en d'altres coses i no en el blog. Espero recuperar el ritme i anar escrivint amb més freqüència. Ara tot just he acabat el primer trimestre i vaig camí de fer 4 mesos. Com que tot sembla anar bé, també venen ganes de plantejar "feinetes" o labors per al futur nadó que neixerà a finals de juliol però se m'acumularan amb labors que tinc pendents per a una amiga embarassada i que encara no he pogut ni començar!!

Una altra bona notícia és que torno a treballar després de dos mesos d'estar a l'atur i això sempre és una bona cosa. M'ha animat força.

Bé i ara, passem a veure les bossetes de ganxet.


En aquesta foto es pot veure la cara del davant de les bossetes. En la següent foto, us mostro la cara posterior de les bossetes, en el cas que siguin dieferents. La bosseta groga i la verda, posades en diagonal, no difereixen del davant al darrere. Les altres dues sí.



Els patrons de les bossetes groga i verda els he extret d'un llibre de ganxet. Els patrons de les altres dues bossetes els he extret de la Lucy però he fet més girs per fer-les d'una mida més grossa. Mireu-vos les seves explicacions perquè estan realment molt bé i són molt clares. També podeu trobar explicacions per a fer altres motius de ganxets i sempre molt ben explicades. M'agrada molt. He après molt.

Quant a temes gastronòmics, amb l'embaràs no em venien de gust alguns plats o ingredients i encara menys cuinar-los però espero que al llarg d'aquest nou trimestre recuperaré el llistat de receptes que vull provar i les aniré fent.

Time flies and during this last month and a half has happened a lot of things. In fact, I finished my crochet bags the first fortnight of january but I didn't find the forces to sit down in front of the computer. The reason is that I'm pregnant. I expect a child for the end of july an I have had some discomforts during the last month that have made me focus my atention in other things and not in the blog. Now that everythings seems to go right, a lot of possible works come to my mind. However, I must do some other works for a expecting friend and I haven't started yet!!

Another good new it's that I found a job after being unemployed for two months. That's make me happy.

And now, jst have a look on the photos above. I follow the instructions of Lucy to make two of them. For the yellow one and the green one, I got the instructions froma crochet book.

Now that I feel better I hope to cook some receipts that I'd like but that, until now, I didn't find the moment because maybe I couldn't put up with some of the ingredients. I let you know here my progresses.