Entre olles

Feia temps que volia cuinar noves receptes i, finalment, ho he pogut fer aquesta setmana passada. Entre les receptes seleccionades hi ha dues amanides i uns tomàquets arrebossats.

Les receptes de les amanides les vaig trobar en un blog. En concret és l'amanida de "10 capes" i la de cogombre i feta. Ara mateix no trobo l'enllaç de la recepta de cogombre però ja veureu que és fàcil.


COGOMBRE AMB FETA

Ingredients (4 persones):

3-4 cogombres
Formatge Feta
Oli
Llavors de lli (afegit meu personal)
Suc de llimona al gust (afegit meu personal)

Renteu i talleu a rodanxes fines els cogombre i poseu-los en un bol o plata. Talleu el formatge Feta i afegiu-lo al bol. Expremeu el suc d'una llimona i amaniu el cogombre i el feta al vostre gust. Afegiu un rajoli d'oli i espolseu l'amanida amb llavors de lli. Bon profit!!

TOMàQUETS FREGITS

Ingredients (2 persones):

1 tomàquet d'amanir
pa ratllat
1 ou

Bateu l'ou en un plat de sopa. En un altre poseu-hi el pa ratllat. Talleu el tomàquet a rodanxes de mig centimetre i mulleu-les a l'ou. Després enfarineu-les amb el pa ratllat. En una paella, escalfeu-hi oli. Quan sigui ben calent, poseu-hi les rodanxes de tomàquet. Treieu-les i poseu-les en un plat quan aquestes s'hagin daurat.



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada