Mitjons calentons

Ufff, fa massa temps que volia escriure un post i ensenyar els meus mitjons però no hi ha manera de trobar un moment. La combinació de maternitat i feina és un còcktel esgotador i no deixa marge per a gaire coses, per simples que siguin.

Així que, voilà! els meus mitjons. Tenen alguns errors però, amb el segon, ja els hi he agafat el "truquillo". La foto no els fa justícia, per variar, però perquè us feu una idea ja està bé. M'ha agradat fer-los per provar la tècnica de fer-los a ratlles tot enllaçant el fil del color que deixava i el que prenia per tal de no haver de cosir tants fils al final del projecte i està molt bé.

No puc dir res dels fils que he emprat ja que són llanes que em sobraven i no sé bé ni la seva composició, que crec que és mixta amb acrílic.

3 comentaris:

Laia ha dit...

Doncs m'hauràs d'explicar aquest tècnica perque a mi hem fa molta mandra anar amagant fils i per això no faig mitjons de ratlles, jeje.

Ganxetades ha dit...

Mitjons, són paraules majors!! Semblen taaaan difícils... han quedat molt bé i tenen molt de mèrit!

margarida ha dit...

moltes gràcies!

per cert, no saps com t'entenc: el tema maternitat i feina és matador i a sobre si tens alguna afició i et dediques a mirar i comentar blocs...doncs tardes miiiil dies a arribar on volies...en fi!

una passada aquests mitjons!

una abraçada i un petonet al bebé

Publica un comentari a l'entrada