GALETES D'AVENA (sense mantega)

Biscots di avene (cence spongje)

Fa temps que vaig veure en el bloc de Cocinando en Marte la recepta d'aquestes galetes d'avena. Són realment bones, cruixents quan es refreden i amb un lleuger toc de mel. Cal tenir en compte que si es couen massa es tornen dures i no pas cruixents. Bones tant per esmorzar com per berenar. Que aprofiti!!

Ingredients:
  • 2 ous
  • 2 tasses de flocs d'avena
  • 3/4 de tassa de farina
  • 1/2 tassa de sucre moreno
  • 1 cullerada de mel
  • 1 cullerada d'oli
  • 1/2 culleradeta de canyella





Al fas timp o vevi viodût tal blog Cocinando en Marte la ricete di chescj biscots di avene. A son pardabon bogns, crocants cuant che si disfredin e cuntun lizêr gust di mîl. Si a dome di stâ a atents a no cueiju masse parcè che se no a diventin durs e no crocants. A son bons tant par gulizion come par mirinde.

Ingredients:
  • 2 ûfs
  • 2 cjicaris di avena
  • 3/4 de cjicaris de farine
  • 1/2 cjicare de sucar "maron"
  • 1 sedon di mîl
  • 1 sedon di vueli
  • 1/2 sedonute di canele

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada