Fa temps que vaig veure en el bloc de Cocinando en Marte la recepta d'aquestes galetes d'avena. Són realment bones, cruixents quan es refreden i amb un lleuger toc de mel. Cal tenir en compte que si es couen massa es tornen dures i no pas cruixents. Bones tant per esmorzar com per berenar. Que aprofiti!!
Ingredients:
- 2 ous
- 2 tasses de flocs d'avena
- 3/4 de tassa de farina
- 1/2 tassa de sucre moreno
- 1 cullerada de mel
- 1 cullerada d'oli
- 1/2 culleradeta de canyella
Al fas timp o vevi viodût tal blog Cocinando en Marte la ricete di chescj biscots di avene. A son pardabon bogns, crocants cuant che si disfredin e cuntun lizêr gust di mîl. Si a dome di stâ a atents a no cueiju masse parcè che se no a diventin durs e no crocants. A son bons tant par gulizion come par mirinde.
Ingredients:
- 2 ûfs
- 2 cjicaris di avena
- 3/4 de cjicaris de farine
- 1/2 cjicare de sucar "maron"
- 1 sedon di mîl
- 1 sedon di vueli
- 1/2 sedonute di canele
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada