Bossetes de ganxet

El temps passa volant i en aquest últim mes i mig han passat moltes coses. De fet vaig acabar les bossetes de ganxet la primera quinzena de gener però no he tingut forces per asseure'm davant d'un ordinador a fer ni una entrada al blog. I és que la gran novetat és que estic embarassada i he tingut alguns problemes de salut que m'han fet posar l'atenció en d'altres coses i no en el blog. Espero recuperar el ritme i anar escrivint amb més freqüència. Ara tot just he acabat el primer trimestre i vaig camí de fer 4 mesos. Com que tot sembla anar bé, també venen ganes de plantejar "feinetes" o labors per al futur nadó que neixerà a finals de juliol però se m'acumularan amb labors que tinc pendents per a una amiga embarassada i que encara no he pogut ni començar!!

Una altra bona notícia és que torno a treballar després de dos mesos d'estar a l'atur i això sempre és una bona cosa. M'ha animat força.

Bé i ara, passem a veure les bossetes de ganxet.


En aquesta foto es pot veure la cara del davant de les bossetes. En la següent foto, us mostro la cara posterior de les bossetes, en el cas que siguin dieferents. La bosseta groga i la verda, posades en diagonal, no difereixen del davant al darrere. Les altres dues sí.Els patrons de les bossetes groga i verda els he extret d'un llibre de ganxet. Els patrons de les altres dues bossetes els he extret de la Lucy però he fet més girs per fer-les d'una mida més grossa. Mireu-vos les seves explicacions perquè estan realment molt bé i són molt clares. També podeu trobar explicacions per a fer altres motius de ganxets i sempre molt ben explicades. M'agrada molt. He après molt.

Quant a temes gastronòmics, amb l'embaràs no em venien de gust alguns plats o ingredients i encara menys cuinar-los però espero que al llarg d'aquest nou trimestre recuperaré el llistat de receptes que vull provar i les aniré fent.

Time flies and during this last month and a half has happened a lot of things. In fact, I finished my crochet bags the first fortnight of january but I didn't find the forces to sit down in front of the computer. The reason is that I'm pregnant. I expect a child for the end of july an I have had some discomforts during the last month that have made me focus my atention in other things and not in the blog. Now that everythings seems to go right, a lot of possible works come to my mind. However, I must do some other works for a expecting friend and I haven't started yet!!

Another good new it's that I found a job after being unemployed for two months. That's make me happy.

And now, jst have a look on the photos above. I follow the instructions of Lucy to make two of them. For the yellow one and the green one, I got the instructions froma crochet book.

Now that I feel better I hope to cook some receipts that I'd like but that, until now, I didn't find the moment because maybe I couldn't put up with some of the ingredients. I let you know here my progresses.

2 comentaris:

margarida ha dit...

ohhhh! encantada de coneixe't! i moooltes felicitas per el teu embaras! quina gràcia m'ha fet saber que l'esperes per finals de juliol, la meva nena el 27 de juliol farà un any!!

les bosses han quedat ben xules, i ara aprofita el temps a fer cosetes pel teu nadó, que els mesos passen volant i després tot es complica!!!!

una abraçada

ginesta ha dit...

aquí en tens el patró: http://kpup.tripod.com/html/baby_booties.html

Publica un comentari a l'entrada