Passes petites

Sempre igual: acabo les feines però no trobo el moment de penjar-les al bloc. Igual que les bossetes, les vaig acabar ja fa setmanes però les penjo ara. Són les primeres sabatetes-botetes. No tenia ni idea i vaig trobar un patró a la revista de Katia d'hivern i el resultat no està malament. Pel nadó, que encara no sabem si serà nen o nena - serà la sorpresa d'aquest mes - ja he començat a fer robeta. Bé, de fet un jersei que he de muntar i ara n'estic fent un altre per quan tindrà uns 6 mesos, que serà hivern altra vegada. De moment penjo la foto de les botetes:

Aquestes són sabates de les clàssiques però a la revista de Lanas Sttop d'aquest hivern i a Ravelry he trobat alguns patrons més originals.

També he començat a fer la manteta de patchwork pel fill d'una amiga que naixerà a l'abril. I aquí us ensenyo les teles encara que la llum no fa justícia als colors que tenen:

El patró el penjaré quan l'acabi per si de cas el modifiqués. La manteta consta de més d'un centenar de quadrats fets amb aquestes teles i que després venen emmarcats amb una tela marró fosc, com el revés de la manta. De moment tot just he començat i estic a la fase de cosir quadrats. No sé tampoc què trigaré perquè és el primer treball de patchwork que faig i, a més, amb el cansament que porto entre feina i embaràs només arribo a a fer alguna cosa els caps de setmana.

3 comentaris:

Pili ha dit...

Gràcies per la teva vistita. Enhorabona per l'embaràs i per aquestes botetes tan maques.
Petons

ginesta ha dit...

molt boniques les botetes. Són a mitja, oi?

Carme Torras ha dit...

Estara molt calento el nen amb aquests peucs tan bonics, enhorabona.

Publica un comentari a l'entrada